Forårstur til Roskilde

Onsdag d. 3. maj – søndag d. 7. maj

(bemærk vi har 4 overnatninger på denne tur)


Lisbeth, Karin, Birger og Flemming


Hævetagsklubben.dk har 10 års jubilæum i 2023. I anledning af jubilæet planlægger vi ekstra oplevelser, hvorfor klubben giver et tilskud på op til 15.000 kr. til turen. I kan glæde jer til et spændende program hvor vi også har tid til hygge og afslapning.

Vi vender tilbage med turens endelig pris og program. Det vil dog vi være med forbehold for evt. prisjusteringer på grund af tiderne p.t.

Vi skal bo på den attraktive Roskilde Camping, Baunehøj 7, 4000 Roskilde hvor vi har reserveret 40 pladser da vi forventer stor deltagelse på jubilæumsturen. Pladsen ligger med skøn udsigt til Roskilde Fjord og i baggrunden Roskilde by.
Bindende tilmelding senest den 15. Januar 2023. Vi vender tilbage med seneste betalingsfrist. Hvis I allerede nu ved I vil deltage i turen må I meget gerne tilmelde jer nu, det letter vores arbejde. Ekstra overnatninger skal I aftale direkte med campingpladsen.

Foreløbigt turprogram:


Dag 1 - Onsdag, den 3. maj 2023.

Ankomst i løbet af dagen.
Campingpladsen tildeler jer en plads og udleverer el-måler.

Dag 2 - Torsdag, den 4. maj 2023.

Dagen kommer til at handle om Roskilde Domkirke. Se nærmere nedenfor.

 

kl. 10:15 1 1/2 times Rundvisning i Roskilde Domkirke i 2 eller 3 hold. Vi gennemgår kirkens historie, De Kgl. kapeller, verdensarv og arkitektur. Hvis der ikke kan skaffes 3 guider bliver der rundvisning kl. 13:00 for et hold.

 

kl. 13:00 Rundvisning på Domkirkens loft. Arrangement på loftet er uden for turens program og med særskilt betaling og deltagerbegrænsning. Vigtigt: Læs grundigt hvad der står om rundvisningen på loftet længere nede.

 

kl. 19:30 Vi mødes i festteltet og hygger os med de traditionelle hveder og infomøde. Vi sørger for én hvede pr. person. I medbringer selv alt hvad der skal oven på hveden og drikkevarer.Dag 3 - Fredag, den 5. maj 2023.

Dagens program er under planlægning. Vi kan dog løfte sløret for, at det formentlig bliver en anderledes byvandring samt det gamle Sct. Hans Hospital.

Dag 4 - Lørdag, den 6. maj 2023.

Dagen bliver på campingpladsen.

 

Vil planlægger loppemarked. I medbringer selv hvad I har i gemmerne derhjemme ikke nødvendigvis campingting.

 

Generalforsamlingen bliver om eftermiddagen.

 

Om aftenen festaften hvor vi fejrer klubbens 10 års jubilæum.

Dag 5 - Søndag, den 7. maj 2023.

Vi siger tak for denne gang med en croissant og på gensyn på turen til Saarburg i september 2023.

Roskilde Domkirke:

Da Roskilde Domkirke er en sognekirke kan arrangementer i kirken aflyses med få dages varsel. Såfremt dette sker får I refunderet det I har betalt hertil.

 

Med hensyn til rundvisningen på loftet, som er udenfor selve turen, da der maksimalt kan rundvises 2 x 25 personer gælder at tilmeldingen til loftet er efter først til mølle.

 

Rundvisningen på loftet, 1 1/2 time, er kun for grupper og er helt unik. Vi kommer til at se imponerende tømrerkonstruktioner, håndværksmæssige detaljer i særklasse også inden for andre håndværksfag. Fra loftet er der en imponerende udsigt over Roskilde by og omegn.

 

Rundvisningen på loftet koster mellem 48 kr. og 95 kr. pr. person afhængig af, om vi skal være et eller to hold og afhængig af deltagerantal. Jo flere jo billigere.

 

Domkirke oplyser, at rundvisningen på loftet er på eget ansvar. Man skal være i god fysisk form, godt til bens og have fodtøj på der sidder fast på foden da vi kommer til at bevæge os på stejle og smalle trapper.
Prisen for turen kommer senere.

Bindende tilmelding senest 15 januar 2023.


  1. I skal ved tilmeldingen afkrydse om I vil på loftet og i givet fald hvor mange personer.

  2. I skal sende en mail med de samme oplysninger til wielandt@lite.dk (Dette fordi vi ikke kan styre “først til mølle” fra hjemmesiden).

Vi håber rigtig mange vil komme på jubilæumsturen. Vi som arrangører regner med 40 vogne.

Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål.

Arrangører:

Lisbeth og Birger - wielandt@lite.dk og
Karin og Flemming - granau@granau.eu

 Program Roskilde 2023 - rettet version
Roskilde CampingTilmeld dig arrangementet. Se hvem der er tilmeldt arrangementet.

Print siden
8774766 besøgende siden 07-03-2013
OPLEVELSER - er noget vi giver hinanden!