Obernai i Alsace

9 - 16 september 2023
Efterårstur til Alsace i forlængelse af turen til Saarburg


Obernai er smukt beliggende på vinruten i Alsace. Ved foden af Mont-Saint Odile, ligger campingpladsen, der er omgivet af marker og vinranker. Strasbourg ligger 25 km væk (tog og bus fra Obernai) og Colmar 50 km væk (30 minutter i bil). Den historiske by med godt 11.000 indbyggere har lidt af hvert at byde. Byen er omgivet af en gammel bymur, har traditionelle bindingsværkshuse, smukke klokketårne og en bymidte med masser af historie. Kombineret med de naturskønne omgivelser er vi på et feriested med mulighed for oplevelser, ture, afslappet og festligt samvær, sjov og tid til afslapning.

 

Baggrund for turen:

Nogle af jer tænker måske: “Jamen vi skal jo til Saarburg, skal vi nu også til Alsace”?
Ja, hvis du har lyst. Idéen om at supplere Saar-turen opstod, fordi vi tænkte, at når vi skal køre langt og ofre tid og skillinger på en tur sydpå, så skal vi have mest muligt ud af turen.

 

Grundlag:

Turen er et selvstændigt tilbud. Den ligger i forlængelse af Saarburg, men som et selvstændigt tilbud, der kan tilvælges uafhængigt af Saarburg.

Noget om turen:

Mindre planlægning - mere på “egen hånd”. Naturligvis laver vi nogle fælles udflugter langs vinruten, til vinslotte og fx. Königsburg. Har man lyst, tager kan man tage med på udflugter. Aftales fra dag til dag.

Men det er ikke en tur med et “Fikst & Færdigt” program.

Vi har bestilt et antal pladser på campingpladsen. Overnatning koster godt 20€/nat, som man afregner med campingpladsen.

Udgifter på udflugter betales af deltagerne. Der er derfor ingen “pris på turen”.

Jens Erik Henriksen

 Turbeskrivelse
Youtube Video fra Obernai
Camping Municipal Obernai
Turistinfo Obernai

Sidste tilmelding 10 februar 2023

Tilmeld dig arrangementet. Se hvem der er tilmeldt arrangementet.

Print siden
13220769 besøgende siden 07-03-2013
OPLEVELSER - er noget vi giver hinanden!