Forårstræf og generalforsamling 2015

St. Bededagsferien 1.-3. maj
på Charlottenlund Fort Camping
 

KLUBBENS ÅRLIGE GENERALFORSAMLING AFHOLDES PÅ DENNE TUR.Vi skal bo på den hyggelige og meget anderledes campingplads CHARLOTTENLUND FORT CAMPING, som ligger 7 km. nord for Københavns rådhusplads og direkte ud til Øresund. Campingpladsen er opført i et fredet fort og er helt speciel og meget unik!

Aftenen før Store Bededag er der i Danmark tradition for at spise hveder.
Den tradition vil vi gerne holde i hævd!
Så for de, som kan nå at ankomme torsdag (den 30. april) aften mødes kl. 20.00 til infomøde, hvor vi spiser egne medbragte hveder og hygger os sammen.
(De, som ikke når frem torsdag aften vil få informationerne på anden vis)

 Fredag skal vi til København's indre bys labyrint sammen med en guide.

Denne tur giver en spændende introduktion til den gamle del af København. Hvorfor har gaden sådan et mærkeligt navn? Hvornår var det nu det var? Hvor skete det? Hvad hed de? Få svar på alt det, du ikke ved om  vores hovedstad.

Vi ser København fra en lidt anderledes vinkel, kommer bag facaderne og ind i gyderne og baggårdene.
København er rig på sjove, spændende, grumme og sande historier, som kun kan opleves, når man selv står på stedet, hvor det skete - så tag med og få oplevelsen :-)

 Fredag efter frokost ( som ikke inkluderet i turen - man medbringer en madpakke eller spiser, hvor man har lyst) mødes vi på Kongens Nytorv, hvor vi igen skal på en guidet tur. Denne gang rundt i Erichens Palæ, som en del af Danske Banks hovedsæde.

Smukt med sin tempelagtige facade ligger Erichsens Palæ, hvor det har ligget siden 1795, hvor det blev opført af hofbygmester C.F. Harsdorff for den københavnske storkøbmand Erich Erichsen. 

Bygningen har tjent flere formål gennem tiden indtil Kjøbenshavs handelsbank overtager den i 1889 for at gøre det til en del af bankens hovedsæde.
Det skal her bemærkes at nu er bygningen totalfredet, hvorfor det måtte fares med lempe, da alle de installationer, som en bank fordrer, skulle installeres.

Erichsens Palæ er ikke åben for offentligheden (medmindre du er stor-kunde i banken :-) så det er en enestående mulighed for at opleve noget af det ypperligste klassicistiske arkitektur i København - indefra!

 Ikke nok med, at vi får set de fine rum og lokaler i Erichsens Palæ - vi får også lov at holde klubbens årlige generalforsamling!

Fredag  kl. 15.30 afholdes klubbens årlige generalforsamling.
Dagsorden udsendes pr. mail til alle klubbens medlemmer senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse.
HUSK!
Man er, som medlem meget velkommen til at deltage i Klubbens generalforsamling - også selv om man ikke deltager i den øvrige del af denne tur.
Giv dog venligst besked om din eventuelle deltagelse til formanden - eller tilmelding her på siden.Christiania kender vi nok alle!
Enten fordi vi selv har været der - eller i hvert fald har vi alle hørt om det i medierne.

Nu er mulighederne for at få uddybet - eller nuanceret - ens opfattelse af fristaden, for lørdag skal vi besøge Christiania, hvor en ægte christianit vil vise os små og store steder i staden. Der bliver sikkert også fortalt en ægte røverhistorie og anvist, hvor man kan købe de der kager, I ved nok :-)Efter rundturen spiser vi frokost sammen i et af Christianias spisesteder.
Menuen er IKKE nogle af kagerne :-) og drikkevarerne betaler man selv. 

 


Søndag morgen mødes vi inden hjemturen.
Vi sørger for en morgenkage - I medbringer kaffe - og så siger vi farvel og tak for denne gang til hinanden!

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER:

Endeligt program med tidspunkter, mødesteder og andre praktisk oplysninger udleveres på Infomødet torsdag aften.

Prisen for deltagelse i turen er 1.400 kr. og indbefatter 3 overnatninger incl. el og bad, guide i København, guide og frokost i Christiania samt morgenbrød søndag.

Prisen er for 2 personer i campingvognen - ved flere eller færre personer i vognen, bedes man kontakte Birger for oplysning af pris.

Hvis man først ankommer fredag er turprisen 1.100 kr.

Vi skal til København både fredag og lørdag. Transporten hertil er ikke med i tur-prisen - men fra campingpladsen er der gode offentlige transportmuligheder med bus, der kører direkte til København på 40 minutter.
Da klippekort er afskaffet i hovedstadsområdet og erstattet med et Rejsekort, anbefales det at anskaffe sig et sådant (gratis) inden turen.
Pris for billetten ved køb i bussen er 36 kr. hver vej. Ved brug af Rejsekort koster hver vej 16 kr.

Frokost fredag og drikkevarer lørdag i Christania er for egen regning.

Campingpladsens adresse: Charlottenlund Fort Camping, Strandvejen 144 B, 2920 Charlottenlund.

Sidste tilmelding den 20. marts 2015.

Betaling for turen bedes indbetalt til klubbens konto:
reg.nr. 1551 kontonummer: 11260306 ligeledes senest den 20. marts 2015
Efter denne dato er tilmeldingen bindende - og indbetalingen refunderes ikke.

Tilmeld dig arrangementet. Se hvem der er tilmeldt arrangementet.

Print siden
13220405 besøgende siden 07-03-2013
OPLEVELSER - er noget vi giver hinanden!